nyheter hemsidan

Aktuellt

vi söker personliga tränare

Filborna Arena vill skapa unika möjligheter för människor att ha ett hälsosamt liv genom att bjuda på ett brett träningsutbud. Vi vill kunna erbjuda support och stöd till våra kunder och ett av de bästa verktygen är personligt anpassad träning.

Som personlig tränare hos oss jobbar du med att ta fram individuella tränings- och/eller kostupplägg anpassat efter varje PT-kunds förutsättningar och mål. Du hjälper dina kunder med deras träning med hjälp av vår digitala plattform, Mywellness.

Du som tränare trivs med att träffa människor och har ett personligt engagemang till dina kunder samt brinner för att sälja hälsa. Att arbeta som personlig tränare innebär att behålla kontakten med de befintliga. Antalet PT-timmar du utför är ett resultat av det arbete du lägger ner för att skapa nya kontakter bland våra befintliga och nya medlemmar samt bland dem som visat intresse vid olika aktiviteter och events. På detta sätt styr du själv arbetstid och lön. Din förmåga att jobba mot mål spelar stor roll, hos oss premieras engagemang och driv.

Du har givetvis en dokumenterad PT-utbildning och erfarenhet inom branschen. Tjänsten kräver en del arbete på kvällstid och helger då det är den tid som flesta av våra medlemmar har tid.

Vid intresse kontakta Tor på Filborna Arena – tor@filbornaarena.se 

PT-annons