Itrim Filborna Arena Allt du behöver. På ett ställe.

I vårt utbud har du möjlighet att ta del av en bestående livsstilsförändring med Itrim. Världsledande inom varaktig viktminskning, med ett expert råd som ständigt granskar forskningsresultat inom området. Vi hjälper dig att bryta gamla vanor och att få in träning och hälsosamma matvanor som en naturlig del av din vardag.

Med ett medlemskap på Itrim c/o Filborna Arena får du allt du behöver på ett ställe. Du få kontakt med en hälsocoach som gör en hälsoanalys och ger dig de verktyg och nycklar du behöver för en bättre livsstil. Du träffar sedan din hälsocoach på individuella coachsamtal och hälsouppföljningar. Exakt hur ditt medlemskap ser ut skapar du och din hälsocoach tillsammans under ert första kostnadsfria rådgivning. Itrim medlemskapet kostar från 400 kr/månad som ett tillägg till träningsmedlemskapet. Är du redan medlem på Filborna Arena adderas Itrim medlemskapet till ditt nuvarande träningskort.

Vi kan helheten och hittar en hållbar lösning just för dig! Nyfiken? För mer information, boka en individuell rådgivning som är kostnadsfri på 042-4508434, eller helsingborg@itrim.se

 

itrim lifestyle