Profil

Som medlem på Filborna arena kan du, med att svara på några frågor, hitta din egen profil. Utifrån detta resultat kan du sen enkelt hitta de klasser som passar just ditt intresse. Du kommer även att få tillgång till program i styrketräningen som är gjorda utifrån de sex olika kategorierna.
Denna profilering bygger på följande grupperingar: Fun, Shape, Move, Balance, Sport och Power. Efter att ha svarat på frågorna kommer du att få din profil i olika procent inom alla kategorier. Utifrån dina största kategorier kommer du att kunna ta del av allt vårt utbud som kommer att vara kategoriserat efter dessa grupper. Den profil som du skapar kan du sen när som helst göra om, intressen ändras allt efter som vi kommer i kontakt med nya erfarenheter.
Profilen gör ni på:
http://www.mywellness.com/filborna/aspirationfinder
Förklaring till de olika kategorierna finns nedan.
Balance: Individer som söker avkoppling från ett spänt och stressigt liv, vill öka sin kroppsmedvetenhet och uppnå balans mellan kropp och själ.
Power: Individer som gillar utmaningar och anser att deras fysik är en viktig nyckel för att lyckas i livet och få en högre status.
Shape: Individer som vill bränna kalorier, förlora vikt och hantera sin kroppsvikt, tona musklerna för att ändra kroppsformen.
Fun: Individer som vill njuta av att röra på sig, interagera med andra och prova nya saker.
Sport: Individer som vill få ut det yttersta av sin inomhus- och utomhusträning för att förbättra sin idrottsprestation.
Move: Individer som inser att motion kommer att förbättra deras hälsa och livskvalitet och som tränar regelbundet för att förbättra sitt dagliga välmående.