MiniArena Vi tar hand om dina små. Varje dag.

För barnfamiljen underlättar vi vardagen genom att erbjuda gratis barnpassning varje dag, både förmiddag och kväll. Våra duktiga barnpassare tar hand om dina små så att du i lugn och ro kan hinna med din träning.

Öppettider MiniArena – hösten 2018

 

Måndag 08:45 – 13:00 15:45 – 20:30
Tisdag 08:45 – 13:00 16:15 – 20:15
Onsdag 08:45 – 13:00 15:45 – 20:15
Torsdag 09:00 – 13:00 16:15 – 20:15
Fredag 08:45 – 13:00 16:15 – 19:15
Lördag 09:00 – 13:00
Söndag 09:00 – 13:00

 

Miniarena

REGLER MINIARENAN

MiniArenan är tillgängligt för Filborna Arena-medlemmars barn.

 • Vid ankomst till Filborna Arena är föräldern ansvarig för att checka in barnet på MiniArenan.
  Du ska fylla i namn, tiden för ankomst samt var någonstans du tränar i anläggningen. Det skall vara samma förälder som hämtar och lämnar. Undantag kan göras om personalen är informerade samt att det finns uppgifter om namn och personnummer på personen som ska hämta barnet. Personalen har rättighet att be om legitimation.
 • Ett besök på MiniArenan varar max 1 timme, högst en gång per dag/per förälder.
 • Vi tar endast emot friska barn. Barnvärdarna har rätt att neka barn tillträde om barnet verkar hängigt eller sjukt.
 • Barnvärdarna förväntas inte att bära på de små barnen som är otröstliga under vistelsen. Om barnet är otröstligt kommer föräldern att hämtas.
 • MiniArenan tar emot max 10 barn i taget/Barnvärd (barn under två år räknas som två barn). Undantag kan ske beroende på stämning i barngruppen, det är upp till Barnvärden att bestämma.
 • Inga föräldrar får vistas inne på MiniArenan, undantag vid inskolning.
 • En förälder måste alltid finnas i Filborna Arenas lokaler under tiden barnet vistas på MiniArenan. Föräldern måste kunna nås omgående om barnet behöver sin förälder, därför är det endast tillåtet att lämna barnen då man själv tränar på gymmet eller i någon av våra gruppträningssalar (ej tillåtet att vistas i Simhallen) Det är inte tillåtet att gå och duscha i omklädningsrummen medan barnen är på MiniArena. Har ditt barn fyllt 5 år går det bra att lämna in i MiniArenan då du tränar på något av våra ute-pass, dock måste förälder ha mobil tillgänglig.
 • Barnvärdarna tar hand om barnet men föräldern är alltid huvudansvarig under vistelsen på Filborna Arena. Om barnet är otröstligt eller inte trivs på MiniArenan kommer föräldern bli hämtad av Barnvärdarna.
 • För barnets säkerhet och på grund av eventuella allergier så tillåts inte förtäring på MiniArenan, ej heller tuggummi.
 • För att personalen ska kunna ha uppsikt över hela barngruppen byter inte Barnvärdarna blöjor utan hämtar föräldern vid behov av byte.
 • Med hänsyn till barnets säkerhet får egna leksaker inte tas med. Undantag gäller för snuttefiltar och gosedjur som är en trygghet för barnet. Filborna Arena är inte ansvarig för de saker och värdesaker som barnet tar med sig till MiniArenan.
 • Barnfilmer visas på MiniArenan.
 • På grund av hänsyn till andra medlemmar samt för barnets säkerhet får barnet endast vistas i MiniArenans lokaler, inte på gymmet eller i gruppträningssalarna.
 • Det finns dock några undantag: Klassen Mamma/barn, där babyn följer med in i gruppträningssalen. Eller vid akuta situationer, t ex när en förälder måste avbryta träningen för att ta hand om ett otröstligt barn.

Vi som jobbar på MiniArenan

rakel gustafsson

Mitt namn är Rakel Gustafsson och jag är 20 år. Jag går sista året på Rönnowska skolan i Helsingborg, linje Hotell och Turism.
Jag jobbar här på Miniarenan för att jag har ett stort intresse av barn och älskar att jobba med människor.
/Rakel.G

johanna kjellander

Hej,

Jag heter Johanna Kjellander och är 16 år gammal. jag går på Procivitas Privata Gymnasium i Helsingborg och jag jobbar på Miniarenan, Filborna Arena. Jag brinner för ridsporten och har en privat häst som jag tävlar. Bland annat älskar jag att sköta om småbarn och umgås med familj/vänner.

Jag började på Miniarenan sommaren 2015, jag trivs med mitt jobb och alla barnen här.

Mvh Johanna Kjellander

Kajsa dahl

Jag heter Kajsa Dahl, och jag går första året natur/musik på Lars-Erik Larssongymnasiet i Lund. Jag fyller 16 i maj, och har jobbat på arenan sen december 2015.
På min fritid dansar, rider, sjunger och dyker jag.
Jag jobbar på miniarenan för att jag tycker mycket om barn och att det är roligt att ta hand om dem.
/ Kajsa

 

 

DANIELA BIRKNER

 

Hej, mitt namn är Daniela Birkner. Jag går mitt sista år på gymnasiet och läser turism.
Jag jobbar här på miniarenan för att jag tycker om att jobba med barn och träffa nya människor

emilia

Hej! Mitt namn är Emilia Nilbo och jag är 17 år gammal. 
Jag går 2:a året på linjen text och kommunikation. 
Jag brinner för musik och jag gillar att skriva egna låtar. 
Jag jobbar på miniarenan för att jag älskar att spendera tid med barn på grund av deras härliga energi och glädje. 
/Emilia.N
 
 

GABRIELLA