PT hemsidan

Personlig träning Få hjälp att nå dina mål!

På Filborna Arena vill vi att alla ska kunna träna tillsammans med en Personlig Tränare. Hos oss hittar du personliga tränare med olika kompetenser som utformar ett upplägg efter dig och dina behov. Det kan vara viktminskning, rehabträning, kom i gång-träning, sport och idrottsinriktning etc. Vi erbjuder olika paket och priser och nu kan Du även betala via autogiro.

VÅRA PERSONLIGA TRÄNARE

MALIN FYLKING

Jag är intresserad av hur vi, genom våra val i livet, kan påverka hur vår kropp fungerar och må bättre. Min önskan är att inspirera människor till ett mer hälsosamt liv genom att skapa balans, kvalité och smarta val. Det är väldigt viktigt för mig att skapa en sund syn på träning och kost, så att ens beteende inte blir fanatiskt på något sätt.

Mitt mål är att, med rätt kunskap och enkla medel, hjälpa dig till att förbättra din hälsa och motivera dig till att skapa en hälsosam livsstil.

Balans för mig är att ha en jämn fördelning mellan mat, träning, glädje, njutning och vila.

Utbildningar
Lic. Personlig tränare
Lic. Kostrådgivare
Kontakta Malin
Tel: 0700-306084
malin.fylking@filbornaarena.se

Anna bjurman

Jag är elitsatsande långdistanslöpare som älskar att träna och tävla själv, samt motivera och inspirera andra till träning. Mina favoritdistanser är 10 km och halvmarathon. Jag vann bl.a. Helsingborg Marathon 2015, Springtime 2016 (3:a 2017), Vårruset 2017 samt skånska mästerskapen på 10 km 2017.

Som din tränare är jag väldigt engagerad. Jag kommer fokusera på dig och din nivå och utifrån dina förutsättningar hitta din personliga väg för att nå dina målsättningar. Det spelar ingen roll om du vill komma igång med träningen för att få en sund och hälsosam livsstil, eller om du vill inrikta dig på löpning för att antingen komma igång eller utvecklas som löpare. Det viktiga är att hitta glädjen i träningen för att få kontinuitet och uppleva den härliga känslan och utveckling som träning kan ge. Efter flera års erfarenhet inom träning, framförallt inom löpning så har jag lärt mig oerhört mycket som jag vill dela med mig av och tipsa er om.

Utbildning

SAFE Education Personlig tränare
Diplomerad löpcoach

Kontakta mig på;
anna.bjurman@filbornaarena.se
Tel: 0709-493474

ROBIN GEZELIUS

Rolig träning som “känns”, träningsupplägg för resultat, oavsett förutsättningar.

Känner du att du behöver gå ner i vikt och komma igång med träningen? Behöver du en spark i baken, ett roligt och motiverande upplägg, och/eller få hjälp med kosten? Se hit!

Jag garanterar dig en hälsosam viktnedgång med ett roligt och varierande träningsupplägg som fokuserar på just dina mål.

För att behålla motivationen är det viktigt med variation i träningen. Problemet är att för mycket variation förhindrar utveckling. Men med rätt programmering kan vi aktivera samma muskelgrupper och energisystem utan att göra samma sak vecka ut och vecka in. Inget träningstillfälle kommer att vara det andra likt men det kommer att finnas en röd tråd med fokus på utveckling och förbättring.

Vi börjar mötet med en kroppsmätning (frivilligt) så vi kan sätta ett utgångsläge för din resa. Efter det får du ett personligt träningsupplägg tillsammans med ett kostschema som är designat för dina mål. Låter det bra? Hör av dig så sätter vi igång direkt!

Utbildningar:
B.Sc. Kinesiology (Exercise Science), Dalhousie University
Advanced Fitness Assessment and Exercise Prescription for People with Disabilities (dvs, fetma, diabetes, cancer, kroniskt obstruktiv lungsjukdom, hjärtsjukdomar)
Certified Personal Trainer by CSEP 2012 (Canadian Society of Exercise Physiology, the Gold Standard for North America) Health and Exercise Science, Health Promotion, Colorado State University

Kontakta Robin Tel: 0765-837697
robin.gezelius@filbornaarena.se

Paulina olofsson

Behöver du det där lilla extra som hjälper dig komma igång eller nå nya nivåer med din träning?

Tillsammans planerar vi dina mål och jag står vid din sida längs vägen och peppar och motiverar.

Jag hjälper dig att nå dina mål på ett effektivt, varierande och inspirerande sätt.

Som trebarnsmamma vet jag hur viktigt det är att bygga upp en stark kropp inifrån och ut som håller för vardagens påfrestningar.

Jag hjälper dig till en aktiv livsstil där träning blir en viktig del av livspusslet.

Utbildning:
Personlig tränare,
Träning efter graviditet
Kontakt:
paulina.olofsson@filbornaarena.se
0738 340520

Jeff Nilsson

Kille på 27 år med blandad erfarenhet inom idrotten. Började spela fotboll redan vid 3 års ålder och under åren som gått har motorsporter och kampsport varit med. Men dem sista åren har styrketräning varit min största passion.

Är Lic. Personlig tränare men utöver min utbildning har jag hunnit samla på mig oerhört mycket information och fakta kring hälsa och träning men även kosten som är en viktig byggsten, Detta är något som jag vill dela med mig av till dig så du kan få ut det du behöver av din kropp.

Så är du redo att satsa på dig själv och tänka långsiktig så finns jag här för dig och ger dig dem verktygen du behöver för att lyckas nå dit.

Utbildning

Dip. Personlig Tränare

Kontakta mig på
jeff.nilsson@filbornaarena.se
Tel: 0761-684228

jeanette sandberg

Jag är en 32-årig tvåbarnsmamma full av energi. Jag har varit ridtjej hela livet men har nu bytt ut hästarna mot gymmet.
Jag förespråkar en hälsosam livsstil men en kombination av träning och bra kost.
Träning-/motion tillsammans med en bra kosthållning ger oss en massa ny energi för att ta oss an alla dagens uppgifter.
Vill du börja träna, gå ner i vikt bli starkare eller kanske bara orka mer så finns jag här och coachar dig fram till dina visioner och mål. Tillsammans fixar vi allt och jag finns vid din sida hela vägen.
Jag har specialutbildning i träning efter graviditet och kan titta närmre på hur din bålstabilitet fungerar och hjälper till att hitta tillbaka eller bara komma igång med träningen.

Jag finns här för dig!
Utbildning:
Hälsocoach,
Personlig tränare,
Kostrådgivare och
Träning efter graviditet
Kontakt:
Jeanette.sandberg@filbornaarena.se
0768985538

viktor karlsson

Mitt största fokus som personlig tränare är att hjälpa människor gå ner i vikt eller bli starkare på det effektivaste sättet. De flesta människor har bara en viss tid att lägga på sin träning och därför vill jag bidra med att den ska ge så bra resultat som möjligt. Genom att träna smart och inte bara hårt och äta rätt så kan alla få den kropp och den inre styrkan de önskar.

Jag är också utbildad hälsocoach och i den rollen fokuserar jag mycket på motivation och beteendeförändringar. Så får jag ge dig ett tips? Nästa gång du inte känner för att träna, gör det ändå. Detta val är det enda som skiljer de som tränar från de som inte tränar. Plus att du kommer må så mycket bättre efteråt. Och det är god hälsa för mig, att må bra, känna energin i kroppen och vara nöjd med sig själv!

Utbildning

Dip. Personlig Tränare
Dip. Kostrådgivare
Dip. Livsstilscoach

Kontakta mig på
Viktor.karlsson@filbornaarena.se
Tel: 0739-542999

CHRISTOPHER ALVENGRIP

25 år gammal och personlig tränare sedan tre år tillbaka. Före detta elitfotbollsspelare. Vid 17 års ålder var jag juniorlandslagsman. 20 år gammal gjorde jag allsvensk debut. Vid 21 års ålder lade jag av.
Jag vet hur det är att lyckas, men jag vet också hur det är att misslyckas. Jag vet hur det är att räcka till, men jag vet också hur det är att inte göra det.
Jag har erfarenheter från idrottens värld som man inte kan läsa sig till. Dessa erfarenheter tillsammans med min kunskap och passion för träning gör att jag kan hjälpa dig, oavsett mål. Tillsammans sätter vi upp ditt mål och därefter skapar vi resurserna som krävs för att ta dig dit!

Utbildningar

Studerar för närvarande till sjukgymnast på Lunds Universitet, examinering januari 2017.

Licensierad Personlig Tränare (DS Trademark)
Licensierad Kostrådgivare (DS Trademark)

Kontakta Christopher
Tel: 0733-916837
christopher.alvengrip@filbornaarena.se

ERIK OLSSON

2013 tog jag min Bachelor of Science i Kinesiology på Dalhousie University i Kanada, där jag även erhöll min licens som personlig tränare genom Canadian Society of Exericse Physiology. Jag har även praktiserat som Kinesiologist under min skolgång och då samarbetat med sjukgymnaster framförallt i rehabiliteringsträning. Träning i diverse former har alltid varit mitt största intresse och jag tycker det är lika roligt att engagera mig i andras träning och hjälpa dem uppnå sina mål, oavsett om det är nybörjare eller elitidrottare.

Utbildningar
B.Sc. Kinesiology (Exercise Science), Dalhousie University
Advanced Fitness Assessment and Exercise Prescription for People with Disabilities (dvs, fetma, diabetes, cancer, kroniskt obstruktiv lungsjukdom, hjärtsjukdomar)
Certified Personal Trainer by CSEP 2012 (Canadian Society of Exercise Physiology, the Gold Standard for North America)

Kontakta Erik
Tel: 0709-441570
erik.olsson@filbornaarena.se

Adam Taudien

Jag har styrketräning som en av mina största passioner i livet och tycker det bästa som finns är att få andra att känna på glädjen i att träna sig starkare och alla hälsoaspekter det för med sig. För att få resultat av sin styrketräning krävs det mycket arbete där tekniken är nummer ett och där finns jag till din hjälp. I min utlärningsstil är jag väldigt pedagogisk och tydlig och kan därmed hjälpa dig att hitta tekniken bättre för att lyckas med din träning.

Förutom mitt arbete på Filborna Arena jobbar jag även med träningsresor runt om i Sverige och utomlands. På resorna är huvuduppgiften att inspirera till säker, effektiv och rolig träning. Utöver alla träningspass håller jag även workshops inom styrketräning och föreläsningar om teknikträning och hur du kan bygga en stark kropp genom rätt träning och kost.

För att lyckas med träningen är kosten en otroligt viktig del där jag hjälper dig med tips för att få i dig rätt näring för att nå dina mål, må bra och forma kroppen som du önskar.

Oavsett om du vill bygga större muskler, bli starkare eller behålla din styrka vid en viktnedgång, så finns jag där för att guida dig hela vägen till ditt mål!

Utbildad personlig tränare (DS Trademark)

Gruppträningsinstruktör, funktionell träning

Gruppträningsinstruktör, box

Föreläser inom kost och styrketräning

Kontakt: adam.taudien@filbornaarena.se

Tor Sverrisson

Med drygt 20 års erfarenhet inom träning har jag fått en möjlighet att se saker ifrån olika synvinklar.

Detta har gett mig stor insikt med att vi alla är olika och därför behöver olika tillvägagångssätt att nå våra mål. Oavsett om du behöver hitta balans och energi i vardagen, hjälp med viktnergång, återhämtning från skador, eller förbättra dig inom din sport.

Så kan jag hjälpa dig att nå dit du vill.

Tor Sverrisson

Lic Personlig Tränare
Dipl Fystränare
Dipl löpcoach
mm.

tor@filbornaarena.se