FOKUS

Fokus är Filborna Arenas nya 8 veckors kost- och träningsprogram! Programmen passar dig som vill gå ner i vikt eller helt enkelt vill ha ny inspiration och motivation till hälsosammare matvanor och livsstil! Vi individanpassar kostprogram efter din målsättning och följer upp med regelbundna uppföljningar och mätningar.

Nedan kan du läsa om våra FOKUS program! Har du fler frågor så är du varmt välkommen att mejla oss på info@filbornaarena.se så hjälper vi dig vidare!

fokus kost

Med FOKUS KOST hjälper vi dig att nå resultat med individanpassat kostprogram och coachning! Under 8 veckor träffar du en hälsocoach för regelbundna uppföljningar och Inbodymätningar.

Detta ingår:
Kostprogram med recept
1 Uppstartsmöte med Inbodymätning
2 coachande samtal inkl. Inbodymätning
1 Uppföljning efter 8 veckor inkl. Inbodymätning

Pris: 1695 kr LANSERINGSERBJUDANDE 1495 KR TOM 31/1-2020
Köp direkt HÄR

FOKUS KOST OCH PT

Under 8 veckor hjälper vi dig att uppnå ditt mål med rätt kost och träning. Under dessa veckor följer du ett kostprogram för att skapa hälsosamma och hållbara vanor. Du träffar en av våra hälsocoacher på regelbundna uppföljningar och Inbody-mätningar för motivation och coachning. Under 4 eller 8 tillfällen tränar du med en Personlig tränare som lägger upp ett personligt anpassat program för att du skall nå dina mål.

Detta ingår:

Kostprogram med recept
Uppstartsmöte med Inbodymätning
2 coachande samtal inkl. Inbodymätning
4×60 min Personlig träning varannan vecka eller 8 x 60 min varje vecka
Uppföljning efter 8 veckor inkl. Inbodymätning

Pris: 4695 kr för 4 PT LANSERINGSERBJUDANDE 4495 KR TOM 31/1-2020
Pris: 7295 kr för 8 PT LANSERINGSERBJUDANDE 7095 KR TOM 31/1-2020
Köp direkt HÄR