MyWellness

Mywellness är ett motiverande och roligt redskap där du som medlem på Filborna Arena kan registrera din träning, sätta upp nya mål och delta i spännande utmaningar. Du kan registrera din träning oavsett om du tränar på våra klasser, kör i gymmet, simmar eller tränar utomhus.

Det ger dig möjlighet till olika träningsprogram och aktiviteter när du tränar på Filborna, men även tillgång till träningsupplägg för användning utomhus, hemma eller på din semester.

Vi är övertygade om att detta redskap kommer att hjälpa dig med att lyckas med träningen året om, oavsett var du är!

Mywellness registrering

Du skapar ett kostnadsfritt Mywellness konto på http://mywellness.com/filborna eller på våra Technogym skärmar.

Med dessa metoder kopplas du automatiskt till Filborna Arena och kan ta del av vårt utbud på Mywellness.

Ladda sen ner Mywellness appen från AppStore eller Google play.

Logga in dig på kontot på enheten. Här kan du även koppla ditt Mywellnesskonto till andra appar och träningsredskap såsom pulsklockor och aktivitetsmätare.

 

Starta din registrering här

Användning av Mywellness i gymmet och på pass

Våra Technogym konditionsmaskiner är skapade för att ge en fantastisk upplevelse i samband med Mywellness. För det första kommer all din aktivitet att registreras om du är inloggad. För det andra finns det många möjligheter att göra konditionsträningen till en roligare upplevelse med hjälp av olika appar. Varför inte återuppleva dina löprundor ifrån Runkeeper på skärmen, gå igenom olika landskap via Outdoor appen på konditionsmaskinerna eller använd dig av olika applikationer för att fördriva tiden.

Profil

Gymmet

Pass

 

technogym