Filborna arena Förvänta dig mer!

Filborna Arena öppnade för första gången upp dörrarna hösten 2010.
Lokalerna är välkända för många helsingborgare. Redan 1982 öppnade Filborna sport- och simhall upp. Nu med en utökad träningsanläggning bildar vi tillsammans Filborna Arena. Vi vill erbjuda Helsingborgs största, bredaste och kvalitativt bästa utbud inom friskvårdsbranschen. Vi tillhandahåller unik träning i inspirerande miljöer. Vi skapar en unik mix av träningsaktiviteter inomhus, utomhus och i vatten. Vi levererar träningsglädje.

Filborna Arena är en familjeanläggning där hela familjen är välkomna! Med vår miniarena tar vi hand om era små på allra bästa sätt när ni tränar. Det ingår dessutom i ditt medlemskap och är helt gratis. Alla dagar, förmiddagar som kvällar. Missa inte simverksamheten med allt från babysim och simskola till vuxencrawl, du finner all information på Helsingborgs Simsällskaps hemsida: hssim.com

Vi kan träning och vi kan nästan lova att vi har något för alla. Med vårt breda utbud lovar vi att ge dig träningsupplevelser utöver det vanliga! Varmt välkommen in till Filborna Arena och upptäck själv!

FA 1 hemsiuda