Vad är ITRIM Välkommen till Itrim Filborna Arena.

Med Itrim har du allt att vinna och inget att förlora. Förutom de kilon du vill bli av med förstås. Följer du vår metod går du snabbt ned i vikt. Men det handlar om en helhet där du inte bara ska kunna nå din målvikt, utan också behålla den över tid och må bra hela vägen. På dina villkor. Vi erbjuder olika medlemskap för att du ska hitta den väg som passar just dig. Oavsett medlemskap är metoden densamma och kommer med en ViktminskningsGaranti™:

Det kan vi garantera: Vi lovar nämligen att du som följer vår metod går ner minst 7 kilo eller når ett BMI under 25 efter ett år!

Nytt för 2019!

När du tecknar ett Itrim medlemskap hos oss för du ett förmånligare pris på träning på Filborna Arena där du får tillgång till gym, gruppträning, simning och utomhusträning. Kostnad 395 kr/mån ordinarie pris 445kr/mån. Itrim är en tilläggstjänst för ett befintligt träningsmedlemskap på Filborna Arena

Vi kan helheten och hittar en hållbar lösning just för dig! Nyfiken? För mer information, boka en individuell rådgivning som är kostnadsfri på 042-4508434, eller helsingborg@itrim.se

8 av 10 av våra medlemmar behåller vikten över ett år
De första 12 veckorna med Itrim ger ofta snabbt resultat. De flesta av våra medlemmar tappar mellan 10-30 kilo under den här perioden. Men att gå ner mycket i vikt snabbt brukar sällan räcka för ett varaktigt resultat – och det är här vår metod kommer in. 8 av 10 av våra medlemmar behåller sin nya vikt ett år efter viktminskningen.