Jobba hos oss Vill du jobba på Filborna Arena?

Vi söker just nu receptionister!

När våra kunder kommer in till oss vill vi att de möts av ett vänligt leende ansikte och en hjälpande hand. Som receptionist på Filborna Arena har du en utmärkt kommunikationsförmåga och ska kunna klara av att göra flera saker samtidigt, ha en positiv attityd och även en stark arbetsetik med mycket dagligt ansvar. Du kommer att ansvara för att ta emot och välkomna nya och befintliga kunder, svara i telefon, hjälpa våra kunder med diverse uppgifter samt se till så att shopen är påfylld och ser representativt ut. Utöver ansvaret i receptionen så har du en del administrativa arbetsuppgifter. Du kommer också att ha arbetsuppgifter som innefattar lokalvård såsom städning i gruppträningssalar, lounge, shop och rondering av omklädningsrum samt toaletter.

Din profil

Vi ser gärna att du har erfarenhet från receptionistyrket eller annat serviceyrke – dock inget krav men är en fördel. Som person är du öppen och utåtriktad, representativ och prestigelös. Du är lugn och trygg i dig själv och är alltid professionell i ditt yrkesutövande. Du älskar service och har lätt för att uttrycka dig och kommunicera på alla nivåer. Du har även lätt för att prioritera och ta egna initiativ samt är mycket ansvarstagande. Du är en teamspelare som har förmågan att skapa goda relationer med såväl kollegor som kunder. Du är van att hantera många arbetsuppgifter samtidigt, är flexibel och har snyggt omkring dig.

Arbetstempot är under perioder högt så det är viktigt att du jobbar proaktivt och att du sätter upp rutiner vilket kommer underlätta ditt dagliga arbete.

Övrigt

Vi har för närvarande två tjänster vakanta:
1.Tjänsten är ett vikariat på 100% och arbetstiderna är fördelade på dagtid/kvällstid och helger.
2. Tjänsten är en avtalad visstidsanställning på ca 50% och arbetstiderna är fördelade på kvällstid och helger. Tjänsten tillsätts snarast.

Tycker du att någon av tjänsterna låter intressant, är du välkommen att skicka in personligt brev och CV. Intervjuer kommer att ske löpande. Glöm inte att motivera varför just du passar för tjänsten. Ansökan skickas till sandra.lindau@filbornaarena.se