Simhall

Simhallen öppnar för bokningsbart motionssim ENDAST!

På ett säkert sätt kommer vi nu att öppna upp simhallen (sportbassängen) för motionssim på begränsade tider för dig med FA-medlemskap eller årskort bad/klippkort bad. Bokningen gäller tyvärr inte för drop-in, utan du behöver ha ett klippkort eller årskort.

De bokningsbara tiderna (from 31/5) för att boka sig på motionssim är: Måndag – Fredag 06:15-20:15
Du bokar dig för 1 timme simning.

Bokningsreglerna är samma som för övrig gruppträning, dvs platserna släpps 72 h innan. Du kan endast boka 1 h per dag. Du hämtar sedan ut din biljett.  Motionssimningen kommer att ske i sportbassängen. Biljetten måste hämtas ut minst 10 min innan, annars släpps din plats.

Du som har medlemskap på FA bokar dig i appen. Du som har årskort bad eller 10-klippkort ringer till receptionen på 042-4508434 för att boka din plats.

Antal platser som finns tillgängliga per timme är 10 st (5 dam och 5 herr) Detta är på grund av den rådande pandemilagen.

Multibassängen håller fortsatt stängt tills vidare.

 

FIBORNA ARENA SIMHALL

På Filborna Arena hittar du en av Sveriges modernaste simarenor med plats för tävlingsarrangemang, träningsverksamhet, motionssimning, simskolor samt bad och lek. I anläggningen finns den nybyggda tävlingsarenan från 2010 med en internationell tävlingsbassäng (25 m) med 10 banor och en publikkapacitet på 1000 personer. Utöver denna finns det ytterligare en 25 metes bassäng, en undervisningsbassäng och en multibassäng med höj och sänkbar mellanbotten.

Simhallen är varje dag öppen för allmänheten och Helsingborg Simsällskap driver här allt från babysim till vuxencrawl. Läs mer om på Helsingborgs Simsällskaps hemsida hssim.com

Multibassäng

12,5 x 10 meter, vattendjup 0-1,75 m, vattentemp 33 grader
En bassäng med variabelt djup och en vattentemperatur på behagliga 33 grader. Här har vi aktiviteter med allt från babysim till våra många vattenpass. Bassängen med sitt 33-gradiga vatten är utmärkt för rehab och personer med funktionshinder (lift finns). Bassängen är öppen för allmänt bad på söndagar 10.00-14.30.

Sportbassängen

16 x 25 meter, vattendjup 1,2-1,8 m, vattentemp 27 grader
En bassäng med plats både för motionärer, simskola och lek (vid vissa tider, se mer under öppettider). För att vistas i denna bassäng måste man vara simkunnig.

Arenabassängen

25 x 25 meter, vattendjup 1,8 m, vattentemp 27 grader
En bassäng för tävlingsverksamhet men även för motionssimning. Arenabassängen togs i bruk i december 2010 och har redan haft ett flertal svenska mästerskapstävlingar. Publikkapaciteten ligger på 1000 personer. Simkunnighet är ett måste för att utnyttja denna bassäng.

Undervisningsbassängen

17 x 6 meter, vattendjup 0,7 m, vattentemp 29 grader
Här sker till stor del simundervisningen men det finns även plats för att bada med de yngre barnen.

Öppettider

Läs mer om öppettiderna på Filborna Arena och simhallen på denna länk.

PRISER

Badentré 40 kr/vuxen, 20 kr/barn

Simhall Simhall