Boka pass Här bokar du DIN träningsupplevelse!

Vi byter system till ett ännu bättre för att ge dig den bästa upplevelsen och servicen. Inom kort kommer vi att erbjuda en bättre integrering av det nya bokningssystemet här på hemsidan. Till dess, följ länken nedan för att komma till passbokningen!

INLOGGNING – OBS! NYTT!

Logga in på bokningssidan;

  1. Användarnamn är din e-post adress (som du registrerade dig med när du blev medlem) eller ditt kortnummer (ex. A011112).
  2. Lösenord är ditt personnummer, sex siffror (ex. 861011).

BOKNINGSREGLER

En bokad plats ger dig förtur till passet förutsatt att du hämtar ut biljetten senast 10 minuter före passets början. Kommer du senare avbokas din plats automatiskt och du får en “prick” av systemet.

  • Du kan endast boka pass åt dig själv.
  • Bokning kan tidigast göras 72 timmar innan passets start. (OBS! Aquapassen kan bokas 73 timmar innan passets start)
  • Bokning kan ske fram till 60 min före passets start.
  • Avbokning kan ske fram till 120 minuter innan passets start.
  • Missad avbokning/ej uthämtad biljett ger dig en prick. Efter tre prickar låser vi ditt träningskort i en månad för vidare bokning. Du kan låsa upp ditt kort till en kostnad av 100 kr.

Reservbokning

På alla våra pass finns ett antal reservplatser. Om du väljer att boka reservplats kommer du att via mejl bli meddelad om det blir en plats ledig. Du blir då inbokad på den lediga platsen. Tänk på att du måste avboka din plats om du inte kommer. Du kan boka max två reservplatser/dag.