Kurser Vi hjälper dig att utvecklas!

PT I GRUPP – SUMMER EDITION

Kickstarta din sommar med vår PT Alexandra Pantzar. Ni tränar under bar himmel på vårt tak gym med fantastiska träningsmöjligheter, självklart Corona-anpassat. Under 4 veckor tränar ni tillsammans med fokus på träning som ger resultat utifrån dina förutsättningar. Perfekt för dig som vill rivstarta din aktiva sommar!

När: måndagar kl. 18:00 med start den 31/5
Kostnad: 1195 kr/person.
Vart: Takgymmet/ utemiljö i närområdet
PT: Alexandra Pantzar
Anmälan: Klicka här

Begränsat antal platser, först till kvarn!

Maila alexandra.pantzar@filbornaarena.se för mer information

PT i grupp är för dig som vill träna med en personlig tränare och samtidigt uppleva den positiva känslan av att träna i grupp där ni kan peppa varandra och utvecklas tillsammans. Perfekt för dig som vill utmanas i din träning utefter dina förutsättningar, hitta ny inspiration eller få en riktigt bra träningsstart.

Här får ni en expert som utformar träningspassen efter gruppen och individernas förmåga och som samtidigt coachar och motiverar er alla till att få ut så mycket som möjligt av träningen.

Fokus ligger på att du ska nå ditt individuella mål genom utmanande och allsidig träning i grupp samt rätt guidning av en personlig tränare.

vattengympa kurser 2021 – inställt tills vidare

I vattnet hittar du våra vattenkurser som innefattar 15 träningstillfällen (1 gång i veckan). Kurserna startar i januari och augusti varje år. Du kan närsomhelst hoppa på en kurs om det finns lediga platser.

Måndag 11:05
Tisdag   11;05  & 19:05
Onsdag 11:05, 14:05 & 19;00
Torsdag  18:05
Fredag 11:05

Våra kurser kostar 1400 :- per termin.
Mejla sandra.lundahl@filbornaarena.se för mer information

kursvatten