Personlig träning Få hjälp att nå dina mål!

På Filborna Arena vill vi att alla ska kunna träna tillsammans med en Personlig Tränare. Hos oss hittar du personliga tränare med olika kompetenser som utformar ett upplägg efter dig och dina behov. Det kan vara viktminskning, rehabträning, kom i gång-träning, sport och idrottsinriktning etc. Din personliga tränare finns till för att hjälpa och stötta dig i din träning så att du kan prestera bättre och nå dina mål.

Boka här

Din tränare utgår från dina förutsättningar och dina behov. Programmet skräddarsys och ni sätter upp mål och delmål tillsammans. Din tränare är alltid med dig under passet och peppar dig så att du orkar mer! Du kommer få all coachning du behöver för att du ska träna på rätt sätt mot dina mål och behov.

 

VARFÖR PERSONLIG TRÄNING?

 • Din träning blir skräddarsydd för dina personliga behov och mål.
 • Du får hjälp med att sätta relevanta delmål och får en konkret plan för att nå dem
 • Du får hjälp att nå dina mål snabbare
 • Att ha en bokad tid med din PT gör att träningen i större utsträckning blir av
 • Din träning blir roligare!
 • Du kommer att minska risken för skador på vägen mot dit mål
 • Träning utanför din komfortzon kommer att utveckla din kropp och ditt tankesätt

 

PRISEXEMPEL

SINGEL
720 kr/gång

DUO
430 kr/gång

Gäller vid 20 gånger. Priserna gäller för dig som Filborna Arena-medlem samt per person och tillfälle.

Se alla priser här.


Hur mår din kropp?

Din hälsa beror på mer än bara din vikt. En Inbody mäter dig från insidan och gör det möjligt för dig att se vad din kropp består av. Muskelmassa, vätska, fettprocent, visceralt fett mm. Du får ett kvitto på hur din kropp mår med ett resultatvärde på nästintill 100%.

Du ska vara över 18 år för att göra en mätning med InBody. Är du gravid eller har pacemaker bör du ej göra en Inbody-mätning.

Tips inför din mätning med Inbody:

 • Mätningen bör göras på fastande mage, gärna minst två timmar efter maten.
 • Du ska helst inte träna hårt inom det senaste dygnet.
 • Undvik gärna kaffe och nikotin före mätning.
 • Besök toaletten före mätningen.
 • Uppföljningsmätningarna bör göras vid liknande förhållanden som tidigare mätningar.

Boka här

 

VÅRA PERSONLIGA TRÄNARE

Tor Sverrisson

Med drygt 20 års erfarenhet inom träning har jag fått en möjlighet att se saker ifrån olika synvinklar.

Detta har gett mig stor insikt med att vi alla är olika och därför behöver olika tillvägagångssätt att nå våra mål. Oavsett om du behöver hitta balans och energi i vardagen, hjälp med viktnergång, återhämtning från skador, eller förbättra dig inom din sport.

Så kan jag hjälpa dig att nå dit du vill.

Tor Sverrisson

Lic Personlig Tränare
Dipl Fystränare
Dipl löpcoach
mm.

tor@filbornaarena.se

MALIN FYLKING

Jag är intresserad av hur vi, genom våra val i livet, kan påverka hur vår kropp fungerar och må bättre. Min önskan är att inspirera människor till ett mer hälsosamt liv genom att skapa balans, kvalité och smarta val. Det är väldigt viktigt för mig att skapa en sund syn på träning och kost, så att ens beteende inte blir fanatiskt på något sätt.

Mitt mål är att, med rätt kunskap och enkla medel, hjälpa dig till att förbättra din hälsa och motivera dig till att skapa en hälsosam livsstil.

Balans för mig är att ha en jämn fördelning mellan mat, träning, glädje, njutning och vila.

Utbildningar
Lic. Personlig tränare
Lic. Kostrådgivare
Kontakta Malin
Tel: 0700-306084
malin.fylking@filbornaarena.se

ROBIN GEZELIUS

Rolig träning som “känns”, träningsupplägg för resultat, oavsett förutsättningar.

Känner du att du behöver gå ner i vikt och komma igång med träningen? Behöver du en spark i baken, ett roligt och motiverande upplägg, och/eller få hjälp med kosten? Se hit!

Jag garanterar dig en hälsosam viktnedgång med ett roligt och varierande träningsupplägg som fokuserar på just dina mål.

För att behålla motivationen är det viktigt med variation i träningen. Problemet är att för mycket variation förhindrar utveckling. Men med rätt programmering kan vi aktivera samma muskelgrupper och energisystem utan att göra samma sak vecka ut och vecka in. Inget träningstillfälle kommer att vara det andra likt men det kommer att finnas en röd tråd med fokus på utveckling och förbättring.

Vi börjar mötet med en kroppsmätning (frivilligt) så vi kan sätta ett utgångsläge för din resa. Efter det får du ett personligt träningsupplägg tillsammans med ett kostschema som är designat för dina mål. Låter det bra? Hör av dig så sätter vi igång direkt!

Utbildningar:
B.Sc. Kinesiology (Exercise Science), Dalhousie University
Advanced Fitness Assessment and Exercise Prescription for People with Disabilities (dvs, fetma, diabetes, cancer, kroniskt obstruktiv lungsjukdom, hjärtsjukdomar)
Certified Personal Trainer by CSEP 2012 (Canadian Society of Exercise Physiology, the Gold Standard for North America) Health and Exercise Science, Health Promotion, Colorado State University

Kontakta Robin Tel: 0765-837697
robin.gezelius@filbornaarena.se

Paulina olofsson

Behöver du det där lilla extra som hjälper dig komma igång eller nå nya nivåer med din träning?

Tillsammans planerar vi dina mål och jag står vid din sida längs vägen och peppar och motiverar.

Jag hjälper dig att nå dina mål på ett effektivt, varierande och inspirerande sätt.

Som trebarnsmamma vet jag hur viktigt det är att bygga upp en stark kropp inifrån och ut som håller för vardagens påfrestningar.

Jag hjälper dig till en aktiv livsstil där träning blir en viktig del av livspusslet.

Utbildning:
Personlig tränare,
Träning efter graviditet
Kontakt:
paulina.olofsson@filbornaarena.se
0738 340520

Jeff Nilsson

Kille på 27 år med blandad erfarenhet inom idrotten. Började spela fotboll redan vid 3 års ålder och under åren som gått har motorsporter och kampsport varit med. Men dem sista åren har styrketräning varit min största passion.

Är Lic. Personlig tränare men utöver min utbildning har jag hunnit samla på mig oerhört mycket information och fakta kring hälsa och träning men även kosten som är en viktig byggsten, Detta är något som jag vill dela med mig av till dig så du kan få ut det du behöver av din kropp.

Så är du redo att satsa på dig själv och tänka långsiktig så finns jag här för dig och ger dig dem verktygen du behöver för att lyckas nå dit.

Utbildning

Dip. Personlig Tränare

Kontakta mig på
jeff.nilsson@filbornaarena.se
Tel: 0761-684228

jeanette sandberg

Jag är en 32-årig tvåbarnsmamma full av energi. Jag har varit ridtjej hela livet men har nu bytt ut hästarna mot gymmet.
Jag förespråkar en hälsosam livsstil men en kombination av träning och bra kost.
Träning-/motion tillsammans med en bra kosthållning ger oss en massa ny energi för att ta oss an alla dagens uppgifter.
Vill du börja träna, gå ner i vikt bli starkare eller kanske bara orka mer så finns jag här och coachar dig fram till dina visioner och mål. Tillsammans fixar vi allt och jag finns vid din sida hela vägen.
Jag har specialutbildning i träning efter graviditet och kan titta närmre på hur din bålstabilitet fungerar och hjälper till att hitta tillbaka eller bara komma igång med träningen.

Jag finns här för dig!
Utbildning:
Hälsocoach,
Personlig tränare,
Kostrådgivare och
Träning efter graviditet
Kontakt:
Jeanette.sandberg@filbornaarena.se
0768985538

Marina Simonsson

Mitt namn är Marina Simonsson och jag är certifierad PCC -coach.

Träning med mig är mycket mer än ett svettigt träningspass! Jag tar helhetsgrepp och arbetar med fyra fokusområden: träning, kost, stresshantering och mental styrka.

Som professionell coach har jag nycklar till din motivation som driver dig mot dina mål. Jag lyckas alltid skapa träningsglädje och inspirera till större utmaningar.

Intresse för personlig utveckling och mental styrka har följt mig sedan barndomen. Jag har utövat simning på elitnivå i Ukraina.  Förutom kandidatexamen inom Träning och hälsa har jag fördjupat mig i olika tränings- och kostupplägg, rörelseanalys och funktionell träning.

Min styrka som PT ligger i att kunna snabbt komma till kärnan av utmaningen och möta DIG där DU befinner dig just nu.

Jag garanterar träningsresultat då jag arbetar med mina fem grundpelare.

Varierat och utmanande träningsupplägg

 1. Sund och individanpassad kostplan
 2. Användbara strategier för stresshantering
 3. Fokus och motivation mot målen
 4. Stöd från professionell coach

Min egen utmaning har jag i golfen som jag började spela i våras. Ett spel där jag lär mig om mig själv, livet, kroppen och mental träning.

Jag ser fram emot att träna med DIG och utvecklas tillsammans.

Kontakta Marina:

Mobil:0709-212920

 

Adam Taudien

Jag har styrketräning som en av mina största passioner i livet och tycker det bästa som finns är att få andra att känna på glädjen i att träna sig starkare och alla hälsoaspekter det för med sig. För att få resultat av sin styrketräning krävs det mycket arbete där tekniken är nummer ett och där finns jag till din hjälp. I min utlärningsstil är jag väldigt pedagogisk och tydlig och kan därmed hjälpa dig att hitta tekniken bättre för att lyckas med din träning.

Förutom mitt arbete på Filborna Arena jobbar jag även med träningsresor runt om i Sverige och utomlands. På resorna är huvuduppgiften att inspirera till säker, effektiv och rolig träning. Utöver alla träningspass håller jag även workshops inom styrketräning och föreläsningar om teknikträning och hur du kan bygga en stark kropp genom rätt träning och kost.

För att lyckas med träningen är kosten en otroligt viktig del där jag hjälper dig med tips för att få i dig rätt näring för att nå dina mål, må bra och forma kroppen som du önskar.

Oavsett om du vill bygga större muskler, bli starkare eller behålla din styrka vid en viktnedgång, så finns jag där för att guida dig hela vägen till ditt mål!

Utbildad personlig tränare (DS Trademark)

Gruppträningsinstruktör, funktionell träning

Gruppträningsinstruktör, box

Föreläser inom kost och styrketräning

Kontakt: adam.taudien@filbornaarena.se